Ideal

U rekent uw aankoop meteen af en betaalt veilig in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

Betalen bij afhalen

U heeft de mogelijkheid om contant of via pin uw bestelling in onze winkel af te rekenen.

Sofort, Bancontant, Belfius en KBC.

Zijn betaal mogelijkheden voor als u in Belgie of Duitsland woont om uw aankoop meteen af te rekenen en veilig te betalen in uw vertrouwde internet betaalomgeving.

Credit Card

HBS group accepteert Visa, American Express en MasterCard.

Uw creditcard wordt pas na verzending van de producten belast. Op het moment dat de bestelling geplaatst wordt, wordt het factuurbedrag alleen maar gereserveerd. Dit proces wordt ook wel autorisatie genoemd.

Bij retournering van de producten wordt direct na verwerking van de retouren in ons logistiek centrum het tegoed van het aankoopbedrag op uw creditcardrekening teruggestort. Houd er rekening mee dat de tijdsduur voordat het tegoed op uw creditcard of bankrekening bijgeschreven wordt, afhankeljk is van uw creditcardinstelling en de respectieve gesloten overeenkomsten met deze instelling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw creditcardinstelling.

Hier vindt u belangrijke informatie over het onderwerp veiligheid:

Bij misbruik van uw creditcard door onbevoegde personen heeft u de mogelijkheid om bij uw creditcardinstelling bezwaar in te dienen.

Voor de grootst mogelijke veiligheid en de optimale bescherming van uw persoonlijke gegevens is de gehele betalingsafdeling van de HBS group uitgerust met de modernste veiligheidstechnologie (SSL-codering).

Om uw transacties in het internet nog verder te beveiligen, bent u bij betaling met een creditcard verplicht het controlenummer van uw creditcard (CVC2- resp. CVV2-nummer) aan te geven. Deze nummers staan niet op de magneetstrip van uw creditcard opgeslagen en verschijnen daarom niet op de kwitanties.

Bij Visa en MasterCard bevindt zich het controlenummer van de creditcard, drie cijfers achter elkaar, rechtsboven op de strook waar uw handtekening staat, naast het eventueel herhaalde nummer van de creditcard.

Bij American Express staat het controlenummer van de creditcard aan de voorzijde, rechtsboven het nummer van de creditcard. Het controlenummer bestaat uit vier cijfers.

© 2012 - 2024 HBS safety products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel