S.A.T. biedt U een breed gamma kogel- en steekwerende oplossingen die U zowel zichtbaar als discreet kan dragen.

Met moderne lichtgewicht materialen stellen we een betrouwbaar gamma samen dat maximale bescherming en hoog draagcomformt combineert.

Body armour systemen van S.A.T. staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en optimale bescherming. Onze producten worden gemaakt uit de allernieuwste materialen en bieden bescherming tegen vuurwapens, fragmenten, messen, naalden, priemen en dergelijke steekwapens. Al onze producten worden ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd in ons eigen R&D laboratorium. Deze verticale integratie laat ons toe om U een hoog kwaliteit product aan te bieden met een optimale kwaliteitscontrole en traceerbaarheid door het proces heen.

Door het gebruik van innovatieve armor en carrier ontwerpen , leveren wij de ultieme bescherming, comfort en prestaties .

Wij zijn gespecialiseerd in politie-, leger-, veiligheid- en medische markten en bieden onze klanten op maat gemaakte oplossingen om aan hun wensen te kunnen voldoen. We maken gebruik van de allernieuwste materialen in zowel onze armor en het dragen van systemen die het comfort verhogen van de actieve regeling van lichaamswarmte.

Een breed scala aan gecertificeerde harnassen van de Britse HOSDB 2007 Amerikaanse NIJ en Duitse Schutzklassen standaard (VPAM / Technische Richtlijnen) zijn beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn u graag van dienst.

Het team van HBS group B.V.

  

 

© 2012 - 2024 HBS safety products | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel